th-bg-nososti.jpg

Рока България

Рока България отбелязва 100 години юбилей на компанията Roca с впечатляващи НОВОСТИ и светско събитие

• Експозиция, озаглавена Hello Future (Здравей бъдеще) е подредена в реновираната изложбена зала Roca на бул. Мария Луиза 16 в София. Представени са най-новите предложения и тенденции в обзавеждането за баня Roca. Водещо в експозицията са дизайна и новите технологии . • Със специално събитие в историческата сграда на бившата Централна минерална баня (Музей за история на София), компанията отбеляза един век юбилей със съчетание от класика, джаз и мода.

roca-ish-2017-stand-thu.jpg

Рока България

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

В годината на своя вековен юбилей, Roca участва на изложението ISH във Франкфурт с нова концепция на щанда. Roca Mall е модерен търговски център с над 1000 кв.м. площ. Тук компанията събира историята, настоящето и бъдещето на марката, посредством различни свои колекции и продукти.

bg-th-jumpthegap.jpg

Рока България

Иновацията е потребна: първата ‘jumpthegap talk’ среща в София

• Дискусията ще се проведе на 21 февруари в Експо Баня София с участието на дизайнера Валентин Водев, член на международното жури на конкурса за млади дизайнери jumpthegap. Той ще представи и възможностите за участие в конкурса. • Седмото издание на jumpthegap, един от най-престижните конкурси за дизайн, стартира в края на 2016 г. и е отворено за участие на млади професионалисти и студенти по архитектура от цял свят, а наградният фонд от 26,000 евро е рекорден за всички досегашни издания.